Vi er en gruppe af frivillige entusiaster som har til formål at organisere og publicere data omkring haveforeningen Solvang i Roskilde. Deltagelse i redaktionsarbejde kræver ikke godkendelse af foreningens bestyrelse eller andre myndigheder. Man kan frit kommer ind og ud, bare man bliver accepteret af øvrige medlemmer af redaktionsgruppen, og påtager sig at følge vores retningslinjer. Man selv vælge sine opgaver og frit opsige dem. Det eneste krav man skal opfylde er at man aktivt skal bidrage med sine kvalifikationer, ideer mm til udvikling af foreningens informationssytemer og levering af indhold. Bemanding af gruppen er ikke afhængig af bestyrelsesskift eller politiske bevægelser i haveforeningen.

En særlig del af redaktionsgruppen udgør systemadministratorer. De foretager teknisk administration og vedligeholdelse af foreningens informationssystemer og har adgang til alle funktioner. Administratorerne har bindende ansvar for eventuelle skader i informationssystemer, som indebærer økonomiske konsekvenser for foreningen. Administratorerne handler på baggrund af regler beskrevet i "Politikker og regler for systemadministration af Solvangs informationssystemer", som skal godkendes af generalforsamlingen. Systemadministratorer er "VAGTHUNDE" for foreningens data. De er rutineorienterede personer, der følger regler bogstaveligt og beskytter foreningens data for alle, uanset position og rolle i foreningen.

En af redaktionens direkte opgaver er at støtte med brugersupport og undervisning i foreningens informationssystemer, såsom bestyrelsen, udvalgene mm , samt hjælpe nye bestyrelsesmedlemmer med at gå i gang med systemerne.


Anne Marie
Opgaver og ansvar:
Administration af foreningens domæner hos dk-hostmaster, projektkoordinering, redaktør og hovedansvarlig for bestyrelses hjemmeside.
Kontakt: annemarie@solvang-hf.dk
 

Charlotte Bergstrøm Scheibel

Opgaver og ansvar:
Redigering af hjemmesiden
Kontakt: charlotte@solvang-hf.dk
  
 
Mark
Datamatikker, ingeniør. Arbejder med udvikling, vedligeholdelse, brugersupport, system- og forretningsanalyse, markedsføring på nettet mm.
Personlig hjemmeside: http://mark.semelis.dk
Opgaver og ansvar:
Superadministrator i Google Apps, hostingsadministrator hos Surftown, administrator af forum.solvang-hf.dk projektkoordinator, webudvikler, brugersupport og undervisning.
Kontakt: mark@solvang-hf.dk

Tilmelding til redaktionsgruppen