Workshop for redaktionsgruppe d. 10. april

Redaktionsgruppen afholder en workshop med formål at lære styring af websites. Du kan se programmet her og evt tilføje kommentarer

Forrige workshop

Første workshop i Redaktionsgruppen er gået godt. Vi fik vist af Mark, hvordan drevet fungerer, hvordan dokumenter oprettes og deles, og hvordan man laver en vejledning. Vi arbejder videre mod den spændende process, at bygge Solvangs hjemmeside op, med relevant information til brugerne. Der indkaldes snarrest til næste workshop i redaktionsgruppen.

Vi søger grafiske designere

Vi søger grafiske designere til udvikling af Solvangs grafik grafiske linie. Tilmeld dig her eller send mail til redaktion@solvang-hf.dk

Vi søger folk til redaktionsgruppe

Vi leder efter frivillige entusiaster som har lyst til at deltage i udviklingsarbejde omkring databehandling af foreningens informationer. Man kan selv bestemme hvor meget man vil arbejde og hvilke opgaver man vil påtage sig. Man skal beherske på brugerniveau af computersteknologier og skal have lyst at levere noget indhold. Kendskab til Google mail, dokumenter, kalendere er en fordel. Timeld dig her.

Frivillige Google nørder søges

Vi leder efter folk, som synes at det kunne være spændende at arbejde med Google services (mail, dokumenter, kalender osv) for at hjælpe bestyrelsen med håndtering af foreningens data og informationsstrømme.